Hebben insiders dit jaar aandelen van New York Mortgage Trust, Inc. (NASDAQ: NYMT) gekocht?

29 Dec by Mitchell Castillo

Hebben insiders dit jaar aandelen van New York Mortgage Trust, Inc. (NASDAQ: NYMT) gekocht?

Het is niet ongebruikelijk dat bedrijven goed presteren in de jaren nadat insiders aandelen hebben gekocht. De keerzijde daarvan is dat er meer dan een paar voorbeelden zijn van insiders die aandelen dumpen voorafgaand aan een periode van zwakke prestaties. Dus voordat u New York Mortgage Trust, Inc. (NASDAQ: NYMT) koopt of verkoopt, wilt u misschien weten of insiders hebben gekocht of verkocht. amazon koers euro is hoog.

Wat is kopen met voorkennis?

De meeste investeerders weten dat het voor bedrijfsleiders, zoals bestuurders van de raad van bestuur, vrij geoorloofd is om aandelen van het bedrijf te kopen en verkopen. Er gelden echter regels voor transacties met voorkennis, en bepaalde openbaarmakingen zijn vereist.

We raden investeerders nooit aan om hun beslissingen uitsluitend te baseren op wat de bestuurders van een bedrijf hebben gedaan. Maar het is volkomen logisch om in de gaten te houden wat insiders doen. Een studie van Harvard University wees bijvoorbeeld uit dat ‘aankopen met voorkennis een abnormaal rendement opleveren van meer dan 6% per jaar’. online aandelen kopen op de website.

Transacties met voorkennis van New York Mortgage Trust in het afgelopen jaar
In de afgelopen twaalf maanden was de grootste aankoop door een insider toen voorzitter en CEO Steven Mumma $ 273k aan aandelen kocht tegen een prijs van $ 5,46 per aandeel. Dat betekent dat zelfs als de aandelenkoers hoger was dan US $ 2,65 (de recente koers), een insider aandelen wilde kopen. Hun mening is misschien sindsdien veranderd, maar het laat in ieder geval zien dat ze zich destijds optimistisch voelden. Voor ons is het erg belangrijk om rekening te houden met de prijs die insiders betalen voor aandelen. Over het algemeen valt het op wanneer insiders aandelen hebben gekocht tegen boven de huidige prijzen, omdat het suggereert dat ze dachten dat de aandelen het waard waren om te kopen, zelfs tegen een hogere prijs.

Terwijl insiders van New York Mortgage Trust het afgelopen jaar aandelen kochten, verkochten ze niet. Hun gemiddelde prijs was ongeveer 4,50 dollar. Deze transacties suggereren dat insiders de huidige prijs aantrekkelijk hebben gevonden. Hieronder ziet u een visuele weergave van transacties met voorkennis (door bedrijven en individuen) in de afgelopen 12 maanden. Als u op de grafiek klikt, ziet u alle afzonderlijke transacties, inclusief de aandelenkoers, individuele transacties en de datum!

Er zijn altijd genoeg aandelen die insiders kopen. Dus als dat bij uw stijl past, kunt u elk aandeel een voor een bekijken of u kunt deze gratis lijst met bedrijven bekijken. (Hint: insiders hebben ze gekocht).

Eigendom met voorkennis van New York Mortgage Trust
Ik kijk graag naar hoeveel aandelen insiders bezitten in een bedrijf, om mijn mening te geven over hoe op één lijn ze staan met insiders. Ik vind het een goed teken als insiders een aanzienlijk aantal aandelen in het bedrijf bezitten. Onze gegevens geven aan dat insiders van New York Mortgage Trust ongeveer 6,6 miljoen dollar aan aandelen bezitten (wat 0,7% van het bedrijf is). Over het algemeen geven we de voorkeur aan een hoger niveau van eigendom met voorkennis.

Dus wat betekenen de transacties met voorkennis van New York Mortgage Trust?
Er zijn de afgelopen drie maanden geen transacties met voorkennis geweest – dat zegt niet veel. Onze analyse van transacties van het afgelopen jaar is echter bemoedigend. De transacties zijn prima, maar het zou bemoedigender zijn als insiders van New York Mortgage Trust meer aandelen in het bedrijf zouden kopen. Hoewel we graag weten wat er aan de hand is met het eigendom en de transacties van de insider, kijken we ook goed na met welke risico’s een aandeel wordt geconfronteerd voordat we een investeringsbeslissing nemen. New York Mortgage Trust heeft bijvoorbeeld 4 waarschuwingssignalen (en 2 die niet mogen worden genegeerd) waarvan wij denken dat u die moet kennen.

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share